След като привлече Лео Меси, босът на ПСЖ Насер Ал Келайфи

...
След като привлече Лео Меси, босът на ПСЖ Насер Ал Келайфи
Коментари Харесай

Меси и Роналдо заедно в ПСЖ

След като привлече Лео Меси, босът на ПСЖ Насер Ал Келайфи към този момент приготвя нова мегасделка. Мечтата му е да сглоби нов план Галактикос, като в отбора да бъде взет и Кристиано Роналдо през идващото лято, написа AS, предава " Монитор ".

До този трансфер може да се стигне с помощта на възможното овакантяване на Килиан Мбапе. Неговият контракт с парижани изтича следващата година и той към момента отхвърля да го преподпише.

От вестника настояват, че управлението на ПСЖ към този момент е приело обстоятелството, че след края на този сезон френският национал ще си тръгне за без пари, с цел да реализира фантазията си да играе за " Реал " (Мадрид). Затова оттова ще се опитат да го заместят по най-хубавия вероятен метод, като привлекат на негово място суперзвездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо. Неговият договор с “бианконерите ” също изтича през лятото на 2022-а и към този момент няма признаци, че ще бъде възобновен. От AS предвиждат, че Ал Келайфи ще му предложи двегодишно съглашение, в края на което португалецът ще бъде на 39 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР